Fornøyd Nu skin kunde

by

“Hei

Jeg har hatt veldig lenge problemer med kviser og uren hud. Jeg har prøvd all slags produkter til huden min, men Nu skin produktene har virkelig hjulpet meg til å få bedre hud. Jeg er kjempe fornøyd!! Tusen takk for at du delte dette med oss lesere:)

Hilsen,
Jano”

Denne mailen fikk jeg av en av leserne som hadde kjøpt Nu skin produkter etter å ha lest om det på bloggen min. Jeg fortalte henne at hun skulle skrive tilbake til meg etter 2 uker om hvordan produktene funket, og om hu eventuelt hadde sett noen forskjell etter behandlingen. Og hu hadde sett forskjell nesten med engang og er superfornøyd med produktene!

Jeg er så glad for at jeg får slike tilbakemeldinger fra dere om dette produktet. Det viser at anbefalingene mine ikke er noe som jeg skrive om kun for å skrive om det, men at det virkelig stemmer! Jeg hadde aldri anbefalt andre om et produkt som ikke er bra for huden eller lignende. Så håper virkelig dere setter pris på det 🙂

For de interesserte som vil vite mer om Nuskin kan de kontakte meg via mail-adressen min! Jeg orker ikke å skrive en hel stil her, så det er lettere for meg at de som er interessert sender meg en mail 😀

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *