MILITÆR TREND

by

Militær fargen er nok engang mote igjen. Denne trenden går aldri ut av mote, og derfor kan man nemlig bruke disse fargene igjen og igjen. Militær-grønn fargen er et av mest populære farger og jeg elsker det! Jeg har hatt alt fra militær bukser til topper som jeg har kastet når jeg ikke har hatt bruk for det. Men en ting har jeg lært og det er å ta vare på gamle klær, fordi det er som oftest den gamle trenden som kommer inn igjen 🙂

Her ser dere noen bilder av kjendisene som tar i bruk militær-trenden.

Denne militær-jakken har jeg hatt hengende i skapet en stund nå, på tide å bruke den snart. Den er forresten fra Zara. 

Jeg fant også en militær-jakke på Nelly. Problemet med den er at den er Onesize, så det kan bli for stor for enkelte men synes den var veldig kul! 🙂 

Hva synes du om denne militær trenden? 🙂

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *