PICTURES FROM MY SIS 28TH BIRTHDAY

by

Det ble en veldig rolig bursdag hos Thivani på onsdag. Når man blir eldre så er det ikke like gøy å skryte stort av det så selskapene blir som regel mindre og mindre. Hehe. Vi samlet oss hos Thivani og der ble det mat og kaker.

Jeg er veldig forkjølet og tett i nesen. Det er kanskje ikke noe annet å forvente i det været her. Håper bare jeg blir bedre snart 🙂 kollasj kollasjjjkollasjjjjGullungene til tante vokser så fort at det er sykt! Snart kommer de til å løpe rundt i huset, er hvertfall ikke lenge til den tiden 😀

Er det noen av dere som har sett The World of Wall Street? Har planer om å se den snart og har blitt anbefalt til å se den så regner med at den er bra 😀 Det blir litt lenge å sitte hvis ikke filmen er verdt å se på kino 😀

Men dere får ha en fin lørdag, så får jeg bare ligge i sengen og slappe av 🙂

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *