FINALLY!

by

Åhh, dette har jeg ventet på i så lang tid. Jeg skulle egentlig fått tilsendt disse visittkortene lenge før jeg reiste til USA. Planen var egentlig at Pras skulle ta med det til USA, men så surrete som han er så glemte han jo det. Endelig har jeg fått han til å sende det via posten.

Jeg må si STOR takk til Jay som har ordnet disse fine visittkortene til meg. Han har både lagd logo og design til meg. Jeg fortalte han hvordan jeg ville ha det, og han kom med et par forslag til meg om hvordan vi kunne gjøre det. Han er drit god 🙂 Han er også utrolig flink til å male og utfører kunstnerisk arbeid. Han er kjent som bang&brush. Dere kan følge han og hans arbeid her: https://www.facebook.com/BangandBrush eller følg han på insta: bangnbrush!

Hvis dere ønsker å gi en spesiell gave til din kjære, bestevenninne eller en familiemedlem så kan han male det for dere. Han har blant annet malt et bilde av Tia & Jayden hjemme hos Tia på en av veggene i stuen. Det ble utrolig fint. Kunstnerisk arbeid er så imponerende!

rsz_img_4052Men her er hvertfall visittkortene mine. Jeg har allerede fått noen bookings på bryllup og bursdager i sommer så det er gøy. Jeg har vært utrolig dårlig til å markedsføre for brudemakeup, festsminker osv men det skal bli mer av det etterhvert.

Hva synes dere? 🙂

4 Responses
 • :)
  April 10, 2014

  Hvor mye tar du for hvert anledning?

  • admin
   April 10, 2014

   Alt fra 1500-5000 kr. Spørs hvilken anledning det er og hvor mange sminke og hår som skal utføres. For mer detaljert info, send gjerne en mail til: thivagparker@hotmail.com

 • minna
  April 10, 2014

  Do you speak french or german?

  • admin
   April 11, 2014

   Nope, i can understand german a lil bit 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *