LENE ORVIK l BIK BOK

by

Da var kolleksjonen til Lene Orvik lansert. Før jeg kom meg på jobb og skulle innom Bik bok for å ta en titt så var over halvparten var kolleksjonen hennes utsolgt. Alikevel så fikk jeg kjøpt med meg en sort skjørt og sort topp med åpen rygg. Jeg bare elsker åpen rygg 🙂 Og fargen nude har blitt en av mine favoritt-farger den siste tiden. Så jeg måtte bare innom Bik bok og kjøpe skoene og vesken i fargen nude! Jeg tror Lene Orkvik har klart å designe klær som kan passe til enhver jente og som passer godt i en hverdagsgarderobe.

leneorkvik

Som kanskje noen av dere har fått med dere så var jeg en tur i Sveits sist helg. Men nå er jeg back on track med hardcore work 😛 Denne mnd er det halv skatt, så da er det bare å jobbe så mye man kan. Det kommer til å bli dyrt med julegaver så blir nok lite med fridager for meg fremover. Jeg skjønner ikke hvor dagene, ukene, månedene blir av. Snart er vi i 2015, cant believe it!

Men nå må jeg nesten ta kvelden. Skal åpne klinikken imorgen, så har jeg et makeup oppdrag på kvelden. Så blir en lang dag for meg imorgen også! Men dere får sove godt da mine søte følgere <3

Vi blogges snart igjen! 🙂

4 Responses
 • vishnuya
  November 17, 2014

  Could post some pics from switzerland and your outfits?

  • thivaparker
   December 17, 2014

   Yes i will 🙂

 • thviya sunthar
  January 8, 2015

  I love your style and i’d love to get some tips from you –

  I’m a fairly new blogger.

  please check out my blog & let me know what you think..

  Itsthiviya.blogspot.co.uk

  • thivaparker
   January 18, 2015

   Thank you so much 🙂

   Nice design and posts! Well done. Wish you all the best 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *