Back to blogging?

by

Neimen hei igjen! 🙂

Jeg har hatt mine opp og ned turer med min blogg. Nå har jeg faktisk savnet å dele ord og bilder med dere. Jeg har også fått mange mail og meldinger ang bryllupet mitt. Så jeg tenker kanskje det er enklere å blogge så kan dere være med meg under denne reisen frem til mitt bryllup i juni 🙂 Dette blir spennende.

Det er mange reiser som står for tur før bryllupet i juni. Jeg har allerede vært i Istanbul og handlet min brudekjole. Nå gjenstår det tur til Dubai og London. Jeg skal også til Stockholm og Sveits neste uke. Dermed er det to turer til som ikke er booket enda men som står for tur. Nemlig pre wedding shoot(uvisst hvor det blir) og bachelorparty med mine jenter.

Det er en rar følelse å vite at jeg skal gifte meg. Jeg er glad men samtidig også litt lei meg. Jeg skal jo flytte sakte men sikkert til Sveits. Det blir helt rart å flytte fra familien, venner og ikke minst loungen som har blitt etablert her i Norge. Uff, kjenner at tårene er på vei ut mens jeg tenker på dette. Men jeg skal ikke klage fordi jeg har fått en BRA mann og ikke minst kommer jeg til beste svigerfamilien noen kunne ønsket seg 🙂

Jeg vil gjerne høre hva dere vil at jeg skal blogge om? Så skal jeg sette av litt tid pr.uke hvor jeg kan blogge. Så kom gjerne med ideer!

blogg14

Jeg fant ut at jeg har en del bilder som jeg aldri fikk delt med dere. Jeg er jo så treg! Men dette bildet er hvertfall tatt i høst 2015. Savner sommer og sol når jeg ser på dette bildet. Men skal ikke klage, fordi nå er det få uker til Dubai!

Håper hvertfall dere har det bra! Jeg skal legge meg og sove nå. Skal opp tidelig og gjøre ferdig noe papir arbeid før jeg skal på jobb.
Håper dere har hatt en fin valetinesday, om det var med typen, familien eller alene <3

Vi høres igjen snart 🙂

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *