Giveaway

by

Jeg gleder meg virkelig til varmere strøk akkurat nå. Så mye snø, kulde og sykdommer.
Jeg har ligget rett ut for første gang med feber og ikke kunnet bevege meg engang. Ligget under dynen og skjelvet! Verste er at når man får influensa/virusinfeksjoner så får ikke legen gjort noe for dette er noe som må gå over av seg selv. Men heldigvis er jeg mye bedre, så det føles litt godt ut. Trodde aldri jeg skulle bli frisk før avreise. Gud redder meg alltid når jeg trenger han 🙂

dubai dubai1
Første stopp er Dubai. Men planen har endret seg, så vi reiser videre til et annet land. Dere skal få lov til å gjette hvor neste stopp etter Dubai er? Dermed er jeg hjemme 1 dag og reiser videre igjen. Så det blir en hard mnd med reiser.

Håper dere har det bra. Den som gjetter riktig vinner et nytt sett med vipper 🙂

Dere gjør følgende.
1. Gjett hvor neste stopp er etter Dubai?
2. Svar i kommentarfeltet med navn, og mail adresse.

Vinner trekkes i begynnelsen av april.

God natt 🙂

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *